Sanakirja, Karjala-Suomi

Näköjään Karjalan Sivistysseuran sivuilta on avattavissa Raija Pyölin toimittama Karjala-Suomi -sanakirja, osoite https://www.karjalansivistysseura.fi/wp-content/uploads/2021/05/Pyoli-sanakirja-karjala-suomi-1.pdf

Screenshot_2021-06-01 Pyoli-sanakirja-karjala-suomi-1 pdf(1)

Sitä on kuitenkin melko hankala käyttää, koska siinä ei ole kappalekohtaisia linkkejä, joita on mahdollista pdf -tiedostoihin asettaa. Tilannetta helpottaa hiukan, jos itselleen tulostaa sisällysluettelon ja siirtyy sen avulla eri kirjaimiin sivunumeroiden avulla.

Saat parhaimman kopion kuvasta, kun ensin avaat sen uuteen välilehteen ja kopiot sen uudelta välilehdeltä itsellesi. Muista aina tarkastaa virustorjuntaohjelmalla lataamasi materiaali.

Screenshot_2021-06-01 Pyoli-sanakirja-karjala-suomi-1 pdf

Kirjan uusintapainos ilmestyy 15.6.21, mutta sitä voi ennakkoon tilata osoitteesta:
https://www.karjalansivistysseura.fi/kauppa/sanakirja-karjala-suomi/

En ole vielä ehtinyt soveltaa tätä sähköistä sanakirjaa edellisen artikkelini runoon, ks.
https://yellingrosa.com/wordpress/?p=5040


Myös Raija Pyölin toimittaman Livvin Karjalan kieliopin voi lukea ilmaiseksi osoitteessa https://www.karjalansivistysseura.fi/wp-content/uploads/2021/04/Pyoli-livvinkarjalan-kielioppi.pdf 

Kieliopin uusintapainos ilmestyy 15.06.21, mutta sitä voi tilata ennakkoon osoitteesta:
https://www.karjalansivistysseura.fi/kauppa/raija-pyoli-livvinkarjalan-kielioppi/

Facebooktwitterlinkedinrss
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Kategoria(t): Demokratia, Karjalan kieli, Karjalan murre, Kielet, Kielten tutkimista, Kirjallisuus, Kuvataide, Poetry, Runous, Tietotekniikka, Yhteiskunta, Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.