2011-2016

Yelling Rosan kuvia

Määrittämättöminä aikoina julkaistavat kuvat

Pistä mulle rivi tai kaksi

Kuva keskellä width=

Kevät 2013

Tämä Pistä mulle rivi tai kaksi -kortti aloittaa määrittämättöminä aikoina julkaistavien kuvien kauden. Käytä tämä kortti sellaisenaan. Jos haluat lisätä oman nimesi ja terveisesi, käytä sellaista korttia, jossa on tila viestillesi ja allekirjoituksellesi. Löydät tekstinosalta muunneltavat kortit täältä.

Kuukauden kuvat 2011-2012

Jos et näe Kuukauden kuvat 2011-2012 -otsikon ja tämän kappaleen välissä kuvagalleriaa, olet estänyt selaintasi suorittamasta komentosarjoja. Nähdäksesi gallerian salli estetty käyttö, kun selaimesi sitä ehdottaa tai muuta Internet-asetuksiasi.

Selaimellasi tulee olla myös Flash Player-liitännäinen. Voit lukea Flash Playerista täältä ja asentaa sieltä Flash Playerin.

Klikkaa jotakin pikkukuvista hiirellä ja näet sen isompana My Album-selaimen ikkunassa. Diaesitys käynnistyy, kun klikkaat pyöreää painiketta, jonka sisällä olevan symbolin kärki osoittaa oikealla. Löydät sen My Album-selaimen vasemmasta alanurkasta. Heti pyöreän käynnistys-painikkeen oikealla puolella on pienempi pyöreä painike, jonka sisällä on neliö. Voit pysäyttää esityksen sillä.

Takaisin Alkuun Seuraava


Copyright © 2011-2016 Yelling Rosa Production