Postrahavasta -jutturunokokoelma ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön

Seuraavan kuukauden ajan yksityishenkilöt voivat käydä lukemassa tai lataamassa itselleen kolmannen runokokoelmani, Postrahavasta. Se ilmestyi viime syksynä. Olen kerännyt siihen juttuja, jotka olen kuullut tai joita kuvittelen syntyvän kansan suusta. Tarinat sisältävät sitä satiiria, millä kansa taittaa terän kiperiltä asioilta ja tapahtumilta. Kirjan edelleen jakaminen ei ole luvallista. Ilmainen latausjakso päättyy 22.09.13.

Kirja on tallennettuna Tilaukset -sivulle flippikirjana, jota luetaan selaimella, ja PDF – formaatissa. Jälkimmäinen on ladattava omalle kokeneelle. Ladattava tiedosto on tarkastettu virustutkalla, mutta suosittelen sen tarkistamista omalla virustorjuntaohjelmalla ennen käyttöönottoa, sillä ilmaismateriaalin ollessa kyseessä sellaisen käytöstä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja ei korvata. Jos olet lukenut ilmaisohjelmien käyttöohjeita, tällainen ehto on sinulle tuttu.

PDF -tiedosto iBooksiin synkronoimatta

Koska Postrahavasta -jutturunokokoelma ei vie paljon tilaa, voit lähettää sen itsellesi sähköpostilla tietokoneesta. Avaat sitten sähköpostisi iPadissa ja pidät liitettä painettuna ja valitset näytölle tulevasta valikosta Avaa: iBooks. iBooks pitää olla asennettuna ennen kuin valikkovaihtoehto tulee näkyviin. Sen voi ladata ilmaiseksi iStoresta. Jos sinulla ei ole iBooksia, voit lukea kirjaa Adoben Digital Editions -lukuohjelmalla.

Toivottavasti viihdyt kokoelman parissa ja suosittelet sen lataamista Tilaukset -sivultani. Voit myös Facebook-tykätä sivustoani osoitteessa http://yellingrosa.com

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrss
Kategoria(t): Kirjallisuus, Tietotekniikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.