2011-2017

Menu


View more templates.

Sivukartta

Tervetuloa Sivukartta-sivulle. Täältä saat kätevästi kokonaiskuvan siitä, mitä Yelling Rosan sivut pitävät sisällään. Alla olevassa taulukossa on lueteltu kaikki sivuston sivut. Linkkiä painamalla pääset suoraan haluamallesi sivulle. Taulukon alle olen kerännyt minua käsitteleviä linkkejä, jotka eivät ole Yelling Rosan sivuilla.

Sivukartta
Päämenu Alimenu
Etusivu -
Lyhyesti Palautelomake
Tilastot
Sivukartta -
Tarinoita -
Runoja Poesi
Postrahavasta
Tilaukset
Musiikkia Nuotteja
Huuliharppu
Läpi näiden vuosien
Kuvia Postikortteja
Korttitekstit
Korttien tallentaminen
YouTube-videot
Muistikirja Mobiiliversio
Linkkejä Facebookin runosivu
Facebookin kaverisivu
Twitter
GooglePlussa
In English Poems
Stories

Muita linkkejä

Vuonna 1986 olin tuottamassa Lappi Rock I -pitkäsoittolevyä yhdessä Hare Tuohimaan kanssa, joka oli levyn kustantaneen Discopole Oy:n toimitusjohtaja. Levymerkiksi valittiin Lapin äänilevyteollisuus. Projekti kokosi yhteen 12 lappilaista yhtyettä ja kaksi äänitysstudiota. Se on merkittävä virstanpylväs lappilaisen rock-musiikin historiassa. Lisätietoja levystä löytyy osoitteesta: Finnmusic.net.

Osan suunnittelemistani postikorteista esittelen Yelling Rosan sivujen Postikortteja-sivulla. Kaikkien esittelemiseen ei ole tarvetta, mutta olen koonnut ne Picasan verkkoalbumiin, osoite: https://picasaweb.google.com/yellingrosa. Useista korteistani on kaksi versiota. Ensimmäinen sisältää laatimani terveiset ja/tai mietteen. Nämä versiot tulee käyttää sellaisina. Kortin toisessa versiossa ei ole terveisiäni ja/tai mietteitäni. Nämä versiot on tarkoitettu editoitavaksi. Voit lisätä niihin terveisesi ja nimesi esimerkiksi käyttämällä ilmaista PhotoScape -valonkuvankäsittelyohjelmaa. Löydät sen osoitteesta: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php. Muunneltavissakin kortteissa tulee näkyä tekijännimi ja niiden lähde on tarvittaessa mainittava. Korttien liittäminen omalla kotisivulle ei ole luvallista, kuten ei myös minkäänlainen kaupallinen hyödyntäminen.

Kaksi ensimmäistä runokokoelmaani, Valkoinen vitsa ja Paljon on meneillään, ovat loppuunmyyty. Näillä näkymillä niistä ei ole tulossa uusintapainoksia. Julkaisin syksyllä 2012 Postrahavasta -jutturunokokoelman e-kirjana. Se kertoo tarinoiden kautta, kuinka kanssa selviää vaikeuksista huumorin avulla. Voit lukea otteita Postrahavasta -jutturunokokoelmasivulta. Saman sivun alussa on linkki Tilaukset -sivulle. Musiikin kohdalla tilanne on sama eli äänitteet ovat loppuunmyyty. Tuotteita kannattaa kysellä kirjastoista.

Lisäksi minusta on Google-profiili, olen täyttänyt Koulukaverien opiskelijakortin. Koulukavereihin pääset osoitteesta http://www.koulukaverit.com/. Koulukaverit-sivustolla olevien tietojen lukeminen edellyttää rekisteröitymistä. Minusta on maininta Tornionlaakson kirjailijoiden esittelyissä ja Rovaniemen kaupunginkirjaston ylläpitämässä lappilaisten omakustantajien luettelossa.

Muitakin linkkejä löytyisi, mutta ne kertaavat samoja asioita kuin jo esitellyt linkit, joten niitä ei kannata mainita. Palautelomakkeen löydät Lyhyesti-menun alaisuudesta, joten voit esittää kysymyksiä ja/tai voit antaa palautetta Yelling Rosa sivuista.

Sivut näkyvät oikein, kun:

  1. Sallit JavaScript-komentosarjat
  2. Selaimellesi on asennettu Flash Player-laajennus
  3. Selaimesi tukee UTF-8 merkkejä eli ääkkösiä

Sivujen päivittämisestä

Pyrin päivittämään sivuja mahdollisimman usein. RSS-syöteen löydät Muistikirja-sivulta. Sieltä voit tilata itsellesi syötteen, joka kertoo sivuilla tapahtuvista päivityksistä. Toivottavasti viihdyt sivuillani.

Takaisin Alkuun


Copyright © 2011-2017 Yelling Rosa Production