Miten Yelling Rosan nettiaktiviteettejä seurattiin vuonna 2012

Vuosi on ollut purkissa kohta kaksi vuorokautta ja olen ehtinyt vetää johtopäätökset viime vuoden kulusta. Ihmiset ovat olleet kiinnostuneimpia aktiviteeteistäni vuonna 2012 kuin vuonna 2011.  En ota tästä kuitenkaan suorituspaineita, joten on onni, ettei minulla ole tänä vuonna lukkoon lyötyjä päivityksiä muilta kuin Kevään kausikortin osalta. Olen luvannut julkaista kortin kevään korvalla ja mahdollisesti oheistan YouTube -videon. Voit tarkastella viime vuoden käyntitilastoja Yelling Rosan kotisivujen Kävijätilastot –sivulla.

Sen, että en kohella jonkin valmiin vuosisuunnitelman mukaan, ei välttämättä merkitse päivityksien vuotuisen määrän vähenemistä, mutta aktiivisuus saattaa vaihdella vuoden eri aikoina. Tämä johtuu siitä, ettemme ole koneita. Meillä kaikilla on kausia, jolloin panemme tuulemaan ja sitten taas otatamme rennommin. Lisäksi tietokonetekniikka asettaa oman lisänsä. Eteen saattaa tulla ongelmia, jotka joko keskeyttävät hetkeksi julkaisutoiminnan tai ainakin hidastavat sitä. Viime keväänä työskentelyäni hidasti koneeseeni iskenyt virus. Juuri tuolloin oli stressi päällä, kun vielä keväällä ohjelmassa oli kuukausittain vaihtuva kuva.

Kiitän kaikkia sivustoillani käyneitä, blogejani lukeneita ja videoitani katselleita sekä postikorttejani ladanneita vierailijoita ja toivon, että tapaamme tänäkin vuonna.

PS Vuoden alusta sivustoni Etusivulla on ollut Facebookin Tykkää –painike. Jos olet viihtynyt sivustollani, toivon sinun klikkaavan mainittua painiketta.

Facebooktwitterlinkedinrss
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Kategoria(t): Tietotekniikka, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.