Blogjet -editori

Viikko sitten jouduin palauttamaan Windows–pöytäkoneeseeni tehdasasetukset, kun se mureni käsiin. Ei edes korjauslevyke saanut sitä elpymään. Suurin yllätys oli se, että tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen nenäni edessä oli Windows 8.1 käyttöjärjestelmä. Tähän käyttöjärjestelmään en ole onnistunut asentamaan Windows Live Writeria, vaikka tämän ohjelman asentaminen onnistui aikoinaan Windows 7 ja vielä runsas sitten tässä koneessa olleeseen Windows 10. Nyt naputtelen kirjaimia BlogJet -nimiseen offline blogieditoriin, josta minulla on 30 päivän kokeiluversio, jossa ei kuitenkaan ole kaikkia ostetun version ominaisuuksia. En nyt kovin paljon muotoile tätä artikkelia, kun en edes tiedä onnistuuko tämän lataus Yelling Rosan blogiin.

Voin näköjään kopioida tekstiä Wordista BlogJetiin ja päinvastoin. Se on hyvä juttu, sillä tuskin tuohon editoriin saa suomen kielen oikolukua. (Täytyy olla tarkkana, että Wordissa on sama kirjasin ja kirjainkoko, koska sen asetukset siirtyvät tänne).

Jotain tässä on onnistunutkin, sillä onnistuin vihdoin vaihtamaan ilmaiseen Gimp -kuvankäsittelyohjelmaan teemoja. Muutaman kokeilun jälkeen päädyin GinzaVSAzul -nimiseen teemaan. Se näyttää tältä.

Gimp CinzaVsAzul Teema

Alaoleva video kertoo sinulle, miten vaihdat teeman Gimpissä.

Joku meni pieleen, kun yritin yhteyttä Yelling Rosa Blogiin, mutta täällä Muistikirjassa tämä kuitenkin toimii. Se ei luonnollisesti riitä, vaan offline-editorin on saatava yhteys kaikkiin blogeihini.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrss
Kategoria(t): In English, Musiikki, Suomen kieli, Tietotekniikka, Yhteiskunta, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.