Ilmainen isänpäiväkortti

Pian meillä on isänpäivä (12.11.17), jolloin on onnittelukortin Aika. Alla olevassa animaatiosta löydät tekemiäni vaihtoehtoja, jotka ovat ilmaisia yksityisessä käytössä. Idea on se, että lähetät viestillesi kortit sellaisenaan, ja lisäät omat tervehdyksesi viestittömiin. Itse olen käyttänyt ilmaista PhotoScape – kuvankäsittelyohjelmaa, jonka voit ladata osoitteesta: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php Osoitteessa  https://www.youtube.com/watch?v=I9MWCEECxIc olevassa videossa kerron, kuinka PhotoScapella kirjoitetaan oma viesti.

Father's Day

Nyttemmin PhotoScapesta on tullut uusi ilmainen tyyppi PhotoScape X. Voit ladata sen aiemmin antamastani osoitteesta. Se on aiempaa PhotoScapen ohjelmatyyppiä monipuolisempi ja PhotoScape X:een on ostettavissa lisätoimintoja. Silti aiempi ohjelmatyyppi toimii Windows 10:ssä. Seuraavassa animaatiossa näet yksityisessä käytössä ilmaisia mietelausekorttejani. Toivon taas, että lähetät viestilliset kortit sellaisinaan ja lisää omat ajatuksesi viestittömiin.

Mietteita

Löydät alla olevasta taulukosta ilmaisten postikorttieni tarjonnan. Pääset lataamaan niitä itsellesi klikkaamalla otsakkeita. Olen virustarkastanut materiaalin, mutta ilmaismateriaalien kohdalla on aina hyvä tapa virustarkastaa aineisto ennen sen käyttöön ottoa omalle koneelleen. Viruksia voi näet tulla sillä pienelläkin matkalla, kun lataat niitä miltä tahansa palvelimelta omalle koneellesi. Ilmaismateriaalin tarjoajat eivät korvaa materiaalin käytöstä mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

Free Postcards

 
in English in Finnish
Christmas Cards Joulukortit
Valentine’s Day Cards Ystävänpäiväkortit
Father’s Day Isänpäivä
Aphorisms Mietteitä

Jos katselet korttejani ja videoni, uskon sinun tietävän jo, miten omia kuviin lisätään tekstejä. Valokuva isän elämän varrelta tai lapsen piirustus ilahduttaa varmasti.

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!!!

Facebooktwitterlinkedinrss
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Kategoria(t): In English, Kielet, Kirjallisuus, Kuvataide, Luonto, Runous, Suomen kieli, Tietotekniikka, Yhteiskunta, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.